Visionary
Frontiers

Mastering the technologies of the future

28/05/2024

Technologie evolueert continu, en elke innovatie markeert het begin van een nieuwe digitaliseringsgolf. In het huidige digitale tijdperk is aanpassingsvermogen dan ook cruciaal. Tijdens deze Bits + Bites editie werpen we samen een blik op de technologische vooruitgang die onze toekomst zal vormgeven. We brengen experts en visionairs samen om licht te werpen op de nieuwste ontwikkelingen en doorbraken en bespreken de mogelijkheden van de ‘talk of the town’, de Apple Vision Pro. Doorheen interactieve sessies en live demos duiken we in de mogelijkheden die van deze nieuwe technologie en laten we jou zelf aan de beurt om de Apple Vision Pro te ontdekken. Bereid je voor op een inspirerende reis naar de technologie van morgen. 

op het menu
A portrait photo of Sebastiaan Vernimmen

The Digital (R)evolution: Leave no one behind

Sebastiaan Vernimmen

Tijdens deze sessie neemt Sebastiaan Vernimmen, Digitaal strateeg bij icapps, je mee naar de wereld van e-inclusie. Hij toont praktische strategieën om de infrastructuur die voorhanden is te verbeteren, digitale geletterdheid te bevorderen, een ondersteunende netwerk op te bouwen en inclusief design te stimuleren. Aan de hand van inspirerende case studies laat hij zien hoe e-inclusie-initiatieven de digitale toekomst van België vormgeven.

A portrait photo of Tine Lavrysen en Helena Standaert

Inclusion
by design

Tine Lavrysen en Helena Standaert

Tine & Helena nemen je mee in de wereld van inclusion by design. Welke voorschriften gelden er op vlak van UX om een toegankelijk digitaal product te bouwen en hoe werk je in tandem met development om je product zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken? Tijdens deze sessie krijg je heel wat praktische tips & tricks mee waar je op moet letten bij het ontwikkelen van een digitaal product.

A photo of Roel van Gils.

Going Beyond Compliance

Roel Van Gils
Eleven Ways

Tine & Helena nemen je mee in de wereld van inclusion by design. Welke voorschriften gelden er op vlak van UX om een toegankelijk digitaal product te bouwen en hoe werk je in tandem met development om je product zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken? Tijdens deze sessie krijg je heel wat praktische tips & tricks mee waar je op moet letten bij het ontwikkelen van een digitaal product.

Navigating the new dimension: a journey through spatial computing

Pieter Van Leugenhagen

In deze inspirerende keynote neemt Pieter Van Leugenhaegen je mee in de wereld van Spatial Computing. Na het tijdperk van traditionele en mobile computing, staan we nu aan het begin van een technologische revolutie die een reeks nieuwe toepassingen en innovatieve bedrijfsmodellen met zich meebrengt. Pieter gaat dieper in op de talloze kansen en opkomende trends en hoe de toekomst zal vormgegeven worden door de eindeloze mogelijkheden van Spatial Computing.

Engineering the Future : Technical Insights into Apple Vision Pro

Maarten Anckaert
icapps

Maarten gidst je door de technische essentie en de mogelijkheden van de Apple Vision Pro. Verdiep je in de basisprincipes die deze nieuwe vorm van interactie mogelijk maken, van cutting-edge augmented reality tot revolutionaire gebruikersinterfaces.

Praktische Info
open doors
& bites
17:30 - 18:30
Navigating the new dimension
18:30 - 19:30
Pauze
19:30 - 20:00
Engineering the Future
20:00 - 20:30
Drinks
20:30 - 22:00
28/05/2024
Geniet gratis van deze Bits + Bites-sessie!
antwerp hq
Hangar 26/27
Rijnkaai 100 B16
Antwerpen
Belgium
Volg deze sessie
Reserveer jouw plek
We verwelkomen je graag op dinsdag 28 mei op icapps HQ voor een inspirerende sessie over de technologie van de toekomst.
Tot dan?
Dankuwel! We hebben jouw reservatie ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van je reservatie.
NO SHOW FEE
We vinden het fantastisch dat je erbij wil zijn en vragen dan ook om je RSVP ook te respecteren. Ben je verhinderd? Laat het ons 24 uur op voorhand weten dan kunnen wij achterliggend de organisatie nog bijsturen. Het gaat hier niet om de centen maar eerder om het principe en daarom vragen we dan ook een no show fee van 25 euro. Deze gaat integraal naar een goed doel gerelateerd aan het topic van de Bits & Bites.